Coș Produse

 x 
  • Coş gol

Bun venit, te poti autentifica sau inregistra


Warning: Creating default object from empty value in /home/rmrgdou/public_html/modules/mod_ot_simpleslider/helper.php on line 89
100.jpg
   

Termeni de servicii Douceur online
logo

Conditii de livrare:

   Coletul se va livra prin curier in orice localitate din Romania, iar taxa de transport este de 19 lei in orice localitate din tara, indiferent de greutatea produsului.
   Termenul de livrare este de 24-48 de ore.
   Coletul va va fi livrat imediat ce comanda va fi confirmata de un agent telefonic.

Conditii de returnare:
   Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe douceur.ro in termen de 10 zile lucratoare de la data intrarii in posesie a produselor.

   Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice.

   Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra,a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

   Cu alte cuvinte, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email  sau fax prin care renuntati la produs.

   Renuntarea un produs se poate face doar daca ati achizitionat produsul prin curier.

   Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele aferente cu care a fost expediat de douceur.ro.

   Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 15 de zile de la retur.

   Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

   Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in :

   Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

   Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

  Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe douceur.ro.